PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Home / PODALJŠEVANJE TREPALNIC /

Podaljševanje trepalnic LuxusLashes

Katera ženska si ne želi gostih in dolgih trepalnic? V našem studiu vam ponujamo enkratno priložnost, da zasijete z modnim dodatkom, ki vam bo odprl pogled, poudaril vaše lepe oči in vam pomembno skrajšal čas jutranjega ličenja.

Podaljševanje trepalnic izvajamo z odličnim svilenimi trepalnicami svetovno znanega proizvajalca LuxusLashes™, ki nam je izdalo CETIRFIKAT o uspešno opravljenem strokovnem šolanju naših kozmetičark, ki to storitev opravljajo. Odliko našega dela poudarjajo tudi odlične reference naših zadovoljnih strank.
 

Kaj je podaljševanje trepalnic?

Pri podaljševanju trepalnic uporabljamo svilene trepalnice LuxusLashes, ki delujejo popolnoma naravno, nanašajo pa se posamično na vsako vašo naravno trepalnico. Obstojnost svilenih trepalnic je povsem enaka ciklu naravnih trepalnic, saj izpade skupaj s trepalnico, na katero je pritrjena. Zahvaljujoč sistemu Luxuslashes lahko dosežemo vrhunske rezultate in resnično poudarimo lepoto vaših oči in s tem celotnega obraza.

Trepalnice se ponašajo z odlično nosljivostjo, lahkotnostjo, simulacijo mehkobe in prožnosti naravnih trepalnic ter vam zagotovijo naraven zgoščen ali ekstremen priložnostni videz. Dolžino in gostoto trepalnic prilagodimo vašim željam, nudimo pa tudi nasvete, ki stranki omogočajo dolgo obstojnost ter zadovoljstvo ob nošenju trepalnic. Pomembno je poudariti, da se nanos maskare na vaše trepalnice nikakor ne more primerjati z videzom Luxus Lashes permanentnih trepalnic ter z njihovo praktičnostjo in popolnoma naravnim videzom.


Prednosti permanentnih trepalnic:

- Ličenje (nanašanje maskare) ni več potrebno.

- Plavanje in tuširanje ni problem.

- Zbudite se v jutro s polnimi, dolgimi trepalnicami.

- Primerno za dame vseh starosti.

Vaš obraz izžareva negovanost in zapeljivost. Kar je bilo do sedaj dosegljivo le zvezdnicam in top modelom, je sedaj dostopno tudi vam. 
 

Podaljševanje in kakovost

Pri podaljševanju trepalnic lahko izbirate med različnimi dolžinami, debelinami in oblikami svilenih trepalnic. Izbirate lahko glede na vaše potrebe, želje in možnosti.  Svilene trepalnice LuxusLashes delujejo naravno, so izjemno elastične in intenzivno črne barve. Izbirate lahko med dolžinami od 7 do 15 mm.


Prednost in obstojnost

S profesionalnim podaljševanjem trepalnic je uporaba maskare ni več potrebna. Zahvaljujoč posebnemu lepilu, ki ima odlične lastnosti kar se tiče odpornosti in ne draži najbolj občutljivih oči, nam tuširanje in vsakodnevne športne aktivnosti ne predstavljajo nikakršnih ovir. Uporabne so celo pri strankah, ki so občutljive na maskare. Svilene trepalnice so izjemno obstojne, potrebno je le upoštevati pravila nege. Umetna trepalnica izpade takrat, ko izpade vaša naravna trepalnica, to pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici. Običajno je to čas 4 do 6 tednov. Za vzdrževanje volumna trepalnic so torej potrebne obnove/refili s svilenimi trepalnicami. Postopek je primeren tudi za uporabnice kontaktnih leč. 


 

O podjetju LuxusLashes

LuxusLashes je mednarodno podjetje s sedežem na Dunaju, ki sodi v sam strokovni vrh na področju podaljševanja trepalnic, izvajalci pa smo deležni vrhunskih strokovnih usposabljanj. V njihovi ponudbi najdemo širok spekter trepalnic za podaljševanje in različne kompatibilnosti z naravnimi trepalnicami, ki vključuje različne dolžine, oblike in ukrivljenost trepalnic, paleto pa ves čas dopolnjujejo z novimi. Strankam pri nas ponujamo izbiro med B,C in D krivuljo trepalnic. Oftamološko testirano lepilo kljub svoji nežnosti do oči omogoča izjemno moč pritrjevanja na naravno trepalnico. Vsi izdelki so proizvedeni v Nemčiji in v celoti ustrezajo visokim evropskim standardom.

 


Cena:

Nudimo vam polno polnjenje vaših trepalnic s svilenimi-mink trepalnicami LuxusLashes za le 70,00 € ter refilli, ki smo jih cenovno prilagodili na časovno krajše ponovno polnjenje (refill) tako, da si lahko same določate ceno in trajanje refila glede na dobo, ki je minila od zadnjega polnjenja.